Fix – krém - 1

Fix krém 1Kozmetikai krém az iparban és a háztartásban való felhasználásra. Kedvező hatásait nem a vegyszereknek köszönheti, hanem eredetileg a gyógyhatású, négyféle növényből származó se gédanyagok négyesfogatának.

  Főképpen az alábbi esetekben használható:

  • A krém gyorsan felszívódik a bőrön keresztül. A bőrön filmréteg jön létre és feltöltődnek a pórusok. Az így kezelt bőr és a pórusok részben védettek a nem kívánatos folyadék hatásával szemben. Az érintett területen egyidejűleg elkezdenek hatni a Fix – krém – 1 nyugtató tulajdonságai.
  • Égési sérüléseknél úgy az iparban mint a háztartásban.
  • Borotválkozásnál gyorsan megnyugtatja a bőrt.
  • A láb nehézségeinél (visszerek, vérellátási zavar és hasonlók esetén). Sok esetben az enyhülés néhány másodpercen belül jelentkezik. A kidudorodó visszerek általában a krém alkalmazása utáni 2-3 hét elteltével visszahúzódnak.
  • Ízületi fájdalmaknál, amelyeket artrózis idéz elő, boka kibicsaklásánál és hasonló esetekben.
  • Masszírozásnál, főképpen a hátgerinc masszírozásánál, ahol feloldja az izomgörcsöket, ami által nő a masszázs hatékonysága - enyhíti a fájdalmakat masszázs nélkül is.
  • Megszünteti a bőrgyulladásokat a hónaljban, a combhajlatokban és hasonló helyeken.
  • A külső hemoroidoknál (aranyér). Ennél a problémás bőrt kezeljük. Naponta inkább többször kenjük be, de vékony rétegben. A krémben jelen lévő mentol kellemesen hűsíti az aranyér egész területét.
  • Szemölcsök gyulladásainál, rovarcsípéseknél (darazsak, méhek, szúnyogok).

 

Véraláfutások – naponta többször kenjük be 1 mm rétegben. A kicsapódott vér fokozatosan visszaszívódik. A krém hatásáról meggyőzüdhetünk, ha a véraláfutás egy részét leragasztjuk ragtapasszal. Kb. 2 óra elteltével eltávolítjuk a ragtapaszt. Megállapíthatjuk, hogy a Fix-krém-1-el kezelt rész jelentősen gyorsabban gyógyul.

Az artrózist és a visszereket semmivel sem lehet meggyógyítani. De ha kipróbálja a Fix-krém-1 használatát, megkönnyíti az Ön életét és már az első alkalmazásánál a barátjává válik.

Calcium pantothenicum krém

Calcium pantothenicum tartalmának köszönhetoen eros regeneráló, gyógyító és hidratáló hatással rendelkezik. Nagyon könnyen felszívódik, és egyúttal hatékonyanutánzsírozza a bort. Elsosorban nehezen gyógyuló kisebb sérülések, repedések, horzsolások, pelenkakiütések, égési sérülések és különbözo borhibák kezelésére alkalmas. Kiváló segítotárs szoptatáskor (a mellek borrepedéseinek megelozésére) és pelenkázáskor (a pelenkakiütések megelozésére).
Alkalmazás: A készítmény kizárólag külso használatra ajánlott. Kenje be a borét olyan mennyiségu készítménnyel, amennyit a bor felszív. A rendszeres használat növeli a hatékonyságot.

KÁMFOR krém

Kámfort tartalmaz, amely érzéstelenít és javítja a vérellátást. Könnyen felszívódik, antiszeptikus (megsemmisíti a kórokozó baktériumokat) és fájdalomcsillapító hatású (érzéstelenít).

Elsosorban izom- és ízületi fájdalmak csillapítására, a reuma és a csontritkulás tüneteinél, továbbá véraláfutások, zúzódások és kellemetlen viszketés esetén ajánlott. Kiváló segítotárs a pattanások és az egyéb borproblémák tüneteinek enyhítésében.

Alkalmazás: A készítmény kizárólag külso használatra alkalmas. Kenje a borre olyan mennyiségu készítménnyel, amennyit a bor felszív. A rendszeres használat növeli a hatékonyságot.

 

FIX výroba zdravotníckych potrieb, s.r.o.
Vinohradská 30
941 06 Komjatice ( Slovakia )
Tel./fax: +412 35 6591242
Mob.: +421 903 528 420
E-mail: office@fixkrem.sk

Kontakt

FIX
Výroba zdravotníckych potrieb, s.r.o.
Vinohradská 30
941 06 Komjatice, Slovak Republic

Tel.:+ 421 35 6591 242
Mob.: + 421 903 528 420
E-mail: office@fixkrem.sk

www.valachshop.sk